Din webshopul PromoMIX puteți comanda la cele mai mici prețuri produse de îngrijire personală (șampon, deodorant, pastă de dinți, apă de gură), scutece și șervețele umede și alte produse de îngrijirea bebelușilor, produse de bărbierit (aparate de ras, gel și spumă de ras), prezervative, produse de igienă intimă pentru femei (absorbante, tampoane), iar și produse de curățenie (detergenți, soluții, odorizante). În magazinul nostru online găsiți numai mărci cunoscute și de renume, ca Adidas, Always, Ariel, Blend-a-Med, Bref, Cif, Clin, Colgate, Dove, Durex, Fa, Fairy, Garnier, Gillette, Head&Shoulders, Johnson's, Lady Speed Stick, Listerine, Nivea, Ob, Old Spice, Pampers, Pantene, Persil, Pur, Rexona, Syoss, Taft, Vanish, Wash&Go, Wella.

Termeni si conditii

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati sectiunea Detaliile contului dvs.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Triton SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Triton SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Triton SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Triton SRL.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Triton SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa Triton SRL, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Triton SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare ,privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002, republicata cu modificarile si completarile ulterioare, privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Triton SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Triton SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare;

c. dreptul de a cere Triton SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d. In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: Triton SRL si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Triton SRL sau pe serverele Romcard SA.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.promix.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.promomix.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

Intregul continut al site-ului www.promomix.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Triton SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Triton SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Comanda

Cumparatorul poate efectua comanda pe site prin adaugarea bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda. Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de aceste, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

- datele furnizate de catre cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunte la un serviviu in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare unui bun sau renuntare la un serviciu expira in termen de 14 zile de la ziua in care cumparatorul intra in posesia fizica bunului comandat.

5. Accesul la site

Triton SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Triton SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

6. Descrierea serviciilor

Triton SRL, detinatorul magazinului online promomix.ro, a fost infiintat in anul 1993. Firma are ca obiectiv de activitate comercializarea produselor alimentare si nealimentare in regim en-gros si en-detail. In anul 2011 activitatea firmei s-a completat cu comert electronic.

7. Pret

Preturile prezentate includ TVA conform legislatiei in vigoare ;

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.

8. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.

Plata se poate realiza prin card de credit/debit.

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

Triton SRL accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

9. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

DESPRE LIVRARE

Beneficiați de livrare
gratuită la comenzile la
care valoarea produselor  
depășește 199 lei.

Detalii

RELAŢII CU CLIENŢII

Dacă aveți întrebări, 
nu ezitați să ne contactați!
 
Telefon:
0754-020.843
 
Telefon fix:
0361-408.635
 
E-mail:
 
Skype:
promomix_info
 
Orar:
L-V 09:00 - 17:00
 

LIVRARE

La finalizarea comenzii
puteți alege dacă doriți să
vă trimitem coletul sau dacă 
îl ridicați din magazin fără cost.

Livrare prin curierat »
Ridicare din magazin »