Din webshopul PromoMIX puteți comanda la cele mai mici prețuri produse de îngrijire personală (șampon, deodorant, pastă de dinți, apă de gură), scutece și șervețele umede și alte produse de îngrijirea bebelușilor, produse de bărbierit (aparate de ras, gel și spumă de ras), prezervative, produse de igienă intimă pentru femei (absorbante, tampoane), iar și produse de curățenie (detergenți, soluții, odorizante). În magazinul nostru online găsiți numai mărci cunoscute și de renume, ca Adidas, Always, Ariel, Blend-a-Med, Bref, Cif, Clin, Colgate, Dove, Durex, Fa, Fairy, Garnier, Gillette, Head&Shoulders, Johnson's, Lady Speed Stick, Listerine, Nivea, Ob, Old Spice, Pampers, Pantene, Persil, Pur, Rexona, Syoss, Taft, Vanish, Wash&Go, Wella.

Regulamentul campaniei "Preturi Speciale"

REGULAMENTUL CAMPANIEI

„Preturi speciale”

 

 

Articolul 1 - Organizatorul si Regulamentul oficial al Campaniei

Campania este organizata de S.C. Triton S.R.L. cu sediul in Str. George Calinescu, nr.42, Satu Mare, judetul Satu Mare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari. Regulamentul Campaniei este disponibil in magazinul Promomix si pe www.promomix.ro .

 

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii.

Campania se desfasoara incepand din data de 12.09.2018 pe perioada nedeterminata pe www.promomix.ro

 

Articolul 3 – Dreptul si conditiile de participare

De aceasta campanie beneficiaza orice persoana juridica sau fizica care achizitioneaza articole din magazinul online www.promomix.ro semnalizate cu preturi speciale. Preturile speciale se acorda la cumparaturi mai mari de 500 lei. Preturile speciale sunt afisate la descrierea produselor.

 

Articolul 4. - Mecanismul Campaniei

Art. 4.1. La achizitionarea oricaror produse Promomix semnalizata cu pret special se aplica pretul special afisat pe site daca valoarea cumparaturilor pe acelasi bon de cumparaturi depaseste 500 lei.

 

Art.4.2. Discountul nu se aplica produselor care nu sunt semnalizate cu pret special.

Nu toate produsele au preturi speciale! Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

 

Atentionari speciale: Produsele achizitionate in cadrul campaniilor promotionale nu se pot returna decat in cazul neconformitatii produsului. In situatia in care cumparatorul solicita inlocuirea produsului din alte motive, produsul inlocuit acesta nu va mai beneficia de reducerea prevazuta in cadrul campaniei promotionale.

 

Articolul 5. Informarea publicului

Regulamentul campaniei este disponibil spre consultare in magazinul Promomix si pe pagina www.promomix.ro pe toata perioada de desfasurare. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

Articolul 6. Intreruperea campaniei promotionale

 

Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul paginii www.promomix.ro.

 

Art. 7. Litigii In cazul unor litigii aparute intre Organizator şi participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

 

DESPRE LIVRARE

Beneficiați de livrare
gratuită la comenzile la
care valoarea produselor  
depășește 199 lei.

Detalii

RELAŢII CU CLIENŢII

Dacă aveți întrebări, 
nu ezitați să ne contactați!
 
Telefon:
0754-020.843
 
Telefon fix:
0361-408.635
 
E-mail:
 
Skype:
promomix_info
 
Orar:
L-V 09:00 - 17:00
 

LIVRARE

La finalizarea comenzii
puteți alege dacă doriți să
vă trimitem coletul sau dacă 
îl ridicați din magazin fără cost.

Livrare prin curierat »
Ridicare din magazin »