Din webshopul PromoMIX puteți comanda la cele mai mici prețuri produse de îngrijire personală (șampon, deodorant, pastă de dinți, apă de gură), scutece și șervețele umede și alte produse de îngrijirea bebelușilor, produse de bărbierit (aparate de ras, gel și spumă de ras), prezervative, produse de igienă intimă pentru femei (absorbante, tampoane), iar și produse de curățenie (detergenți, soluții, odorizante). În magazinul nostru online găsiți numai mărci cunoscute și de renume, ca Adidas, Always, Ariel, Blend-a-Med, Bref, Cif, Clin, Colgate, Dove, Durex, Fa, Fairy, Garnier, Gillette, Head&Shoulders, Johnson's, Lady Speed Stick, Listerine, Nivea, Ob, Old Spice, Pampers, Pantene, Persil, Pur, Rexona, Syoss, Taft, Vanish, Wash&Go, Wella.

Regulamentul campaniei "Incepe Anul Nou cu un Cadou"

REGULAMENTUL CAMPANIEI

„Incepe anul nou cu un cadou”

 

 

Articolul 1 - Organizatorul si Regulamentul oficial al Campaniei

Campania este organizata de S.C. Triton S.R.L. cu sediul in Str. George Calinescu, nr.42, Satu Mare, judetul Satu Mare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari. Regulamentul Campaniei este disponibil pe www.promomix.ro .

 

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii.

 

Campania se desfasoara incepand din data de 06.12.2018 pana la 06.01.2019 pe pagina noastra oficiala de Facebook.

Extragerea va avea loc in data de 07.01.2019 prin www.random.org

Numele celor 5 castigatori o sa fie afisata pe pagina noastra oficiala de Facebook.

 

Articolul 3 – Dreptul si conditiile de participare

Campania promotionala este deschisa tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania, cu varsta de cel putin 18 ani, impliniti pana la data inceperii Campaniei si care respecta prevederile prezentului regulament oficial. Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial. 

Nu sunt eligibile pentru a participa la campania promotionala “Incepe anul nou cu un cadou” angajatii si/sau colaboratorii, precum si rudele acestora

 

Articolul 4. - Mecanismul Campaniei

 
 
  -like pe poza.
  -Lasati in comentariu cuvantul Promomix si sa etichetati un prieten/prietena.
  -Distribuiti poza pe pagina principala de Facebook si in alte grupuri, pentru mai mari sanse de castig.
  -Urmariti pagina noastra oficiala de Facebook.

 

Articolul 5. Informarea publicului

Regulamentul campaniei este disponibil spre consultare pe pagina www.promomix.ro pe toata perioada de desfasurare. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

Articolul 6. Intreruperea campaniei promotionale

 

Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul paginii www.promomix.ro.

 

Art. 7. Litigii In cazul unor litigii aparute intre Organizator şi participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

 

DESPRE LIVRARE

Beneficiați de livrare
gratuită la comenzile la
care valoarea produselor  
depășește 199 lei.

Detalii

RELAŢII CU CLIENŢII

Dacă aveți întrebări, 
nu ezitați să ne contactați!
 
Telefon:
0754-020.843
 
Telefon fix:
0361-408.635
 
E-mail:
 
Skype:
promomix_info
 
Orar:
L-V 09:00 - 17:00
 

LIVRARE

La finalizarea comenzii
puteți alege dacă doriți să
vă trimitem coletul sau dacă 
îl ridicați din magazin fără cost.

Livrare prin curierat »
Ridicare din magazin »