Din webshopul PromoMIX puteți comanda la cele mai mici prețuri produse de îngrijire personală (șampon, deodorant, pastă de dinți, apă de gură), scutece și șervețele umede și alte produse de îngrijirea bebelușilor, produse de bărbierit (aparate de ras, gel și spumă de ras), prezervative, produse de igienă intimă pentru femei (absorbante, tampoane), iar și produse de curățenie (detergenți, soluții, odorizante). În magazinul nostru online găsiți numai mărci cunoscute și de renume, ca Adidas, Always, Ariel, Blend-a-Med, Bref, Cif, Clin, Colgate, Dove, Durex, Fa, Fairy, Garnier, Gillette, Head&Shoulders, Johnson's, Lady Speed Stick, Listerine, Nivea, Ob, Old Spice, Pampers, Pantene, Persil, Pur, Rexona, Syoss, Taft, Vanish, Wash&Go, Wella.

Despre livrare

  • Daca valoarea totala a produselor comandate depaseste suma de 199 RON (TVA inclus), va oferim livrare gratuita prin curierat oriunde in tara.

  • Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 199 RON (TVA inclus) si la care ati selectat modul de livrare prin curierat, se va aplica un cost de transport in functie de greutatea coletului, de exemplu pentru coletele pana 3 kg costul de transport este 16,30 lei (TVA inclus). Pentru colete peste 3 kg la fiecare kg se mai plateste inca 0.9 lei (TVA inclus). Pentru kilometri suplimentari NU se aplica cost suplimentar! Veti vedea suma exacta inainte de a finaliza o comanda. 

  • Livrarea se face in 1-3 zile lucratoare.

  • Ne cerem scuze pentru eventualele intarzieri a curierului in perioade mai aglomerate si de sarbatori.

  • Colaboram cu firme de curierat Nemo Express.

  • NU se aplica cost de transport pentru coletele ridicate din magazinul nostru din Satu Mare.

  • La receptionarea comenzilor achitate cu card se va solicita prezentarea unui act de identitate.

  • In caz de retur suma transportului nu se storneaza.

  • Preturile si costurile de transport sunt valabile numai pe teritoriul Romaniei. Pentru livrari in alte tari Europene, va rog sa ne contactati telefonic sau prin mail.

 

DESPRE LIVRARE

Beneficiați de livrare
gratuită la comenzile la
care valoarea produselor  
depășește 199 lei.

Detalii

RELAŢII CU CLIENŢII

Dacă aveți întrebări, 
nu ezitați să ne contactați!
 
Telefon:
0754-020.843
 
Telefon fix:
0361-408.635
 
E-mail:
 
Skype:
promomix_info
 
Orar:
L-V 09:00 - 17:00
 

LIVRARE

La finalizarea comenzii
puteți alege dacă doriți să
vă trimitem coletul sau dacă 
îl ridicați din magazin fără cost.

Livrare prin curierat »
Ridicare din magazin »